Rouw voelbaar in heel je lijf - Gent 14/03/2024

Wat een mooie verbindende avond hadden we op 14 maart in ons Rouw- en verliescafé GentBedankt aan alle aanwezigen voor de talrijke opkomst en Herberg Macharius voor de goede bediening.

Een groot verlies zorgt voor vaak voor heel veel fysieke klachten, het lichaam liegt niet. Caroline Steensels gaf ons inzichten en tips om aan zelfzorg te doen.

Bedankt Caroline Steensels om ons hierin wegwijs te maken en voor je verhelderende woorden. Met heel veel dankbaarheid blikken we terug.

 

Caroline Steensels is master psychologie en pedagogie en holistisch therapeut. Ze kijkt ruimer dan de klassieke gesprekstherapie en focust in haar lichaamsgerichte begeleidingen op zachte bewegingen. Die doen je - ondanks stress, angst en trauma - opnieuw de verbinding met je lichaam voelen en beleven.

Met zachtheid en zachtmoedigheid zoekt zij om de gouden draad naar je eigen kracht vrij te maken en een manier te vinden om de pijn van je verlies te hanteren.

In dit rouwcafé vertelt Caroline over hoe je lichaam altijd mee rouwt en deelt ze graag enkele oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt. 

www.molamovado.be

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.